KELKAT

Koe jännitystä talvisilla seikkailuilla huippulaatuisilla moottorikelkan vuokrauksillamme. Tutustu lumisiin maisemiin ja luo unohtumattomia muistoja seuraavalla ulkoiluretkelläsi.

Yamaha Venture

500 cm3 / 90 hv

Venture Multi Purpose on täydellinen pitkiin matkoihin – ProComfort® 144 takajousitus imee iskut ja korkea tuulilasi suojaa tuulelta ja lumelta.

Yamaha Phazer R-TX

500 cm3 / 90 hv

Phazer R-TX on kevyt ja tehokas, polttoaineen ruiskutuksen ansiosta toimiva 4-tahtinen Genesis®-moottorilla varustettu moottorikelkka. Säädettävä jousitusjärjestelmä imee suurenkin iskun helposti, kun taas ilmapaineella toimivat Fox® FLOAT™-iskunvaimentimet kestävät kovimmatkin iskut. Sen hallittavuus ja ketteryys muistuttavat Yamaha YZ-motocross-pyöriä.

Yamaha FX Nytro

1049 cm3 / 150 hv

Kaksi Fox® FLOAT™ X -ilmajousitusjärjestelmää eturipustuksessa tasoittavat tehokkaasti pienet notkot ja isommat töyssyt ja takaavat vakaa ajotuntuman ja mukavan kyydin. Urheilupaketti kovaa reitti ajamista varten!

Yamaha SR-Viper R-TX

1049 cm3 / 150 hv

Aggressiivinen suorituskykyinen SRViper X-TX LE mahdollistaa ajon vaikeissa olosuhteissa ja haastavassa maastossa. Siinä on sähköstartti, peruutusvaihde, kahva, istuin ja peukalon lämmittimet sekä erinomainen ergonomia, jotka parantavat ajomukavuutta huomattavasti. SRViper X-TX LE vie sinut juuri sinne minne haluat, nopeasti.

Yamaha SR-Viper R-TX LE

1049 cm3 / 150 hv

SRViper R-TX LE:n välke osoittaa sen olevan johtava tähti urheiluruuduissa. Suora, selkeä ja karu ulkonäkö kuvaa hyvin sen virtaviivaisten muotojen alla piileviä resursseja. SRViper R-TX LE on omaa luokkaansa. Se ei ole vain radikaalin näköinen – sen teknologia tarjoaa suoraviivaista modernia suorituskykyä moottorin tehon ja jousituksen toimivuuden osalta. Se ei pelkää karkeaa maastoa.

Mukana ovat vakiovarusteina sähkökäynnistys, peruutusvaihde sekä peukalon ja kahvan lämmittimet.

Sidewinder
X-TX LE

998 cm3 Turbo

Sporttisesti muotoiltu ja suorituskykyinen Sidewinder L-TX LE takaa erinomaisen vauhdikkaan kulun kaikissa maasto-olosuhteissa. Huipputehokkaan turboahdetun moottorin voiman ansiosta käänteet ja mutkat tulevat vastaan suorastaan hätkähdyttävän nopeasti.

Edessä on ensiluokkaiset FOX 1.5 Zero Q53 Kashima -iskunvaimentimet ja SR 137-takajousituksessa on kaksi iskuvaimenninta: keskellä Q53 Kashima ja takana Zero Q53-R 2″. Yamaha Mountain- suksien leveä raideväli pitää kelkan suorassa ja SRV-takajousitus sekä 137 tuuman Back Country – telamatto pitävät huolen lopusta.

 Turboahdettu Sidewinder L-TX LE houkuttelee kulkemaan pidemmälle, korkeammalle ja nopeammin.

Yamaha SRX120

120cm3

Ei iso kooltaan, mutta silti täysmittainen Pienestä koostaan huolimatta Yamaha SRX 120 on yhtä tukeva ja luotettava kuin isot Yamaha-moottorikelkat. Se on ominaisuuksista tinkimättä mitoitettu perheen nuorimpien ensimmäiseksi moottorikelkaksi.

Kompaktin ja pirteän 120 cc:n nelitahtimoottorin vauhdittama SRX 120 on varustettu helppokäyttöisillä, tehokkailla jarruilla ja herkällä jousituksella. Siksi se on ajettavuudeltaan kaikin puolin turvallinen sekä olemukseltaan ja luonteeltaan tasavertainen isompiensa kanssa. Joten kun perheen pienimmät haluaa siirtyä matkustajan paikalta oman moottorikelkan ohjaimiin, on Yamaha SRX 120 erinomainen valinta

Yamaha SnoScoot SRX200E

120cm3

Hyppää kyytiin pitämään hauskaan!

Kelkka on suunniteltu 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille ja alle 155 cm pitkille kuljettajille. Se on osoitus Yamahan yli 50 vuoden kokemuksesta maailman edistyneimpien moottorikelkkojen valmistajana.

Pirteän tyylikäs Yamaha SnoScoot on pienestä koosta ja rajallisesta nopeudestaan huolimatta täysmittainen moottorikelkka. Sen moottori ja jousitus takaavat helpon hallittavuuden ja ajettavuuden. Moni nykyisin moottorikelkkailua harrastava¸ vanhempi on saanut ensikosketuksen moottorikelkkailuun SnoScootin kyydissä

Mitä asiakkaamme sanovat

Turvallisuus ja huomiot

Meillä on etusijalla henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuus.

Pidätämme oikeuden muuttaa reittiä ottaen huomioon sääolosuhteet. Meillä on oikeus keskeyttää safarimatkailu asiakkaan niin halutessa.

Yamaha Ajoneuvomme ovat turvallisia ja parhaita, joita voit saada varmistamaan vuokrauksesi turvallisuuden ja nautinnon.

Lumikelkkailu päihtyneenä tai huumeiden vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty! Meillä on oikeus keskeyttää safarimme, jos asiakas…

Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmia ja hintoja.

Löydä meidät

Rukatunturintie 1, 93825 Kuusamo

Meidän kanssa voit maksaa seuraavilla tavoilla: Visa, Mastercard, Apple Pay ja etuseteli-operaattorit;

Info

Rukatunturintie 1, 93825 Kuusamo

VARAUSpyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin olemme pian yhteydessä.