PYÖRÄT

Löydä Suomen luonnon kauneus sähköpyöräseikkailulla. Vuokraa sähköpyörä ja tutustu maisemiin ja metsiin omaan tahtiin.

YAMAHA MORO 07

30TH ANNIVERSARY

30 vuotta sitten Yamaha loi ensimmäisen sähköavusteisen polkupyörän, joka pääsi tuotantoon, avaten uusia mahdollisuuksia jokaiselle pyöräilijälle. Vuodesta 1993 lähtien yritys on ollut edelläkävijä kehittäessään innovatiivisia, kevyitä, voimakkaita ja kompakteja sähköpyöriä. Juhlavuoden kunniaksi rajoitettu erä MORO 07 eMTB -pyöriä on saatavana Factory Silver -värinä, joka saa inspiraationsa Yamahan Grand Prix -voittoisista motocross-pyöristä.

Vuokrahinta sisältää kypärän ja lukon. 

YAMAHA MORO 07

Uusi MORO 07 on edistynyt sähkömaastopyörä, joka tarjoaa erityisen tasaisen ajokokemuksen. Se erottuu muista koska runko ja voimansiirtoyksikkö on kehitetty yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä on luonut yhtenäisyyden, jossa jokainen osa toimii yhdessä ja tarjoaa kokonaisvaltaisen miellyttävän ajokokemuksen.

Vuokrahinta sisältää kypärän ja lukon. 

YAMAHA CROSSCORE RC

CrossCore RC on monikäyttöinen, mukautuva ja käyttäjäystävällinen sähköpolkupyörä, joka on valmis kohtaamaan päivän haasteet. Olitpa sitten matkalla kaupunkiliikenteessä, nauttimassa rentouttavasta ajosta tai polkemassa päättäväisesti, CrossCore RC suoriutuu tehtävästään yhtä hyvin. Nollapäästöt ja alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä oikean valinnan.

Vuokrahinta sisältää kypärän ja lukon. 

YAMAHA NEO

(SÄHKÖ, 2-paikkainen)

Yamaha on kehittänyt ja tuottanut sähköajoneuvoja kolmen vuosikymmenen ajan – sekä tunnustettu yhtenä maailman arvostetuimmista skootterien valmistajista – joten voit olla varma, että tyylikkäät NEO:t tulevat houkuttelevalla suunnittelulla, uusimmalla teknologialla ja ensiluokkaisella luotettavuudella. Jopa 80-90km yhdellä latauksella. 

Vuokrahinta sisältää kypärän ja täyden latauksen. 

Mitä asiakkaamme sanovat

Turvallisuus ja huomiot

Meillä on etusijalla henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuus.

Pidätämme oikeuden muuttaa reittiä ottaen huomioon sääolosuhteet. Meillä on oikeus keskeyttää safarimatkailu asiakkaan niin halutessa.

Northernlight Safaries tarjoaa asiakkaille Yamahan parhaat ajonautinnot. 

Moottorikelkkailu päihtyneenä tai huumeiden vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty! Meillä on oikeus keskeyttää safarimme, jos olosuhteet vaativat.

Pidätämme oikeuden päivittää palveluiden ohjelmia ja hintoja.

Löydä meidät

Rukatunturintie 1, 93830 Kuusamo

NORTHERNLIGHT SAFARIS

Meillä voit maksaa seuraavilla tavoilla: Visa, Mastercard, Apple Pay ja seuraavat liikuntaedut;

Info

VARAUSpyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin olemme pian yhteydessä.