SAFARIT

Seikkaile turvallisesti asiantuntijaoppaidemme ohjaamana.

TUNTURIN KUTSU

Tunturin kutsu -safarille lähdetään suoraan Rukan sydämestä uudella ja urheilullisella kalustolla vaikuttaviin tunturimaisemiin. Nuorekkaat ja reippaat oppaat huolehtivat siitä, että safarin aikana ei turhia tulistella.

Kesto: 2 tuntia
Vaikeustaso: Helppo
Hinta: 110 € / henkilö

REVONTULET

Olipa päiväsi täynnä hiihtoa tai palavereja, luonnon seikkailu on mukava tapa aloittaa ilta. Kesytämme kelkkamme ja annamme korkeatasoisten valojen leikata läpi villin luonnon. Onnekas luonto palkitsee meidät revontulilla. Safari-aikana tarjotaan eväslounas nälän taltuttamiseksi.

Kesto: 3-4 tuntia
Vaikeusaste: Helppo 
Hinta: 160 € / henkilö

YSTÄVÄMME HUSKY

Lähdemme Rukalta moottorikelkkasafarille Pyhäjärven järvelle, jossa vierailemme autenttisella huskytilalla. Ajotuntien jälkeen ajamme huskysaarella 5 kilometrin matkan kauniissa metsämaisemassa. Kokemuksen jälkeen on aikaa ottaa valokuvia ja tutustua huskytilaan. Ennen moottorikelkkasafarille paluuta nautimme makkaran ja lämpimien juomien kanssa leivonnaisia.

Kesto: 3-4 tuntia
Vaikeustaso: Helppo
Hinta: 190 € / henkilö

POROTILAVIERAILU

Koiravaljakko vie meidät vuoristometsän läpi porojen kotiin. Porotilalla poroemäntä järjestää jännittävän vastaanoton. Harjoittelemme perinteistä poron ajamista ja nautimme kotitekoisia herkkuja kuumalla juomalla. Poron ajokortti todistaa taitomme.

Mitä asiakkaamme sanovat

Turvallisuus ja huomiot

Pidätämme oikeuden muuttaa reittiä ottaen huomioon sääolosuhteet. Meillä on oikeus keskeyttää safarimatkailu asiakkaan niin halutessa.

Northernlight Safaries tarjoaa asiakkaille Yamahan parhaat ajonautinnot. 

Moottorikelkkailu päihtyneenä tai huumeiden vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty! Meillä on oikeus keskeyttää safarimme, jos olosuhteet vaativat.

Pidätämme oikeuden päivittää palveluiden ohjelmia ja hintoja.

Löydä meidät

Rukatunturintie 1, 93830 Kuusamo

NORTHERNLIGHT SAFARIS

Meillä voit maksaa seuraavilla tavoilla: Visa, Mastercard, Apple Pay ja seuraavat liikuntaedut;

Info

VARAUSpyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin olemme pian yhteydessä.